Stefan Ristović
Stefan Ristović postao je šef kuhinje baš onako kako najbolji kuvari obično i nastaju, uz roditelje koji su izvrsni u svom poslu. U njegovom slučaju to je bila majka, i može se reći da je kuhinja prvo bila njegov hobi, da bi se vrlo brzo uspostavilo da se isuviše dobro snalazi u istoj da bi ostalo samo hobi. Vrlo mlad započeo je svoj prvi angažman, da bi već sa 28 godina postao vrlo ozbiljan kuvar, koji je od pomoćnog šefa na Goču stigao do glavnog šefa u jednom od najpoznatijih beogradskih restorana u Skadarliji. U Restoranu Miradouro, pak, nije se našao ni malo slučajno. Zapravo je jedini šef u Beogradu koji ima pozamašno iskustvo u Portugalskoj kuhinji i iza koga se nalazi i iskustvo rada u samom Portugalu, odakle nam je i doneo sve ove sjajne specijalitete ove specifične mediteranske zemlje. Stefan je član Asocijacije kuvara Srbije, HoReCa Asocijacije, i Horeca Club-a Serbia, i dobitnik je mnogih nagrada, među kojima su: Pobednik internacionalnog Gastro kupa 2018. u Sarajevu, Best Senior Chief 2018, Zlatna medalja na Gastro kupu Makedonije, Zlatna medalja na Nacionalnom kupu Slovenijeza moderno jelo, Zlatna medalja u pripremi set menija, Budva 2018, Srebrna medalja na Serbian Gastro kupu u kategoriji jela od ribe…